Bellingham en Haaland hebben een uitstekende relatie

Jude Bellingham heeft onthuld dat Erling Haaland tijdens het WK contact met hem heeft gehad. De twee hebben een uitstekende relatie en wisselden berichten uit tijdens het WK, waarbij Haaland de prestaties van Bellingham op de voet volgde, zoals veel Reds-fans!
Bellingham zou zaterdagavond hartzeer lijden nadat de Three Lions in de kwartfinale van het WK met 2-1 verloren van Frankrijk. Op Instagram schreef Bellingham na de uitschakeling: “Deze zal nog heel lang pijnlijk zijn.” De post van Bellingham heeft geleid tot veel commentaar van zijn teamgenoten van club en land. De spits Haaland schreef simpelweg: “Wat een speler.” in zijn commentaar.
Liverpool heeft naar verluidt de voorkeur van Bellinghams familie, hoewel ex-Engeland en Man United-verdediger Rio Ferdinand gelooft dat er drie factoren zijn die hem zullen overtuigen om bij City te tekenen. Reds baas Jurgen Klopp zou aandringen op een overstap naar de middenvelder, en de speler zelf zou open staan voor een transfer naar de Premier League reuzen.
Liverpool zal hopen dat Haaland Bellingham niet kan overtuigen om naar de Etihad te verhuizen, nu Jürgen Klopp de speler tot zijn belangrijkste doelwit op het middenveld heeft gemaakt. Tijdens het toernooi in Qatar begonnen Liverpool-fans te geloven dat hij naar Anfield zou kunnen verhuizen, nadat hij was gezien terwijl hij tijd doorbracht met Jordan Henderson en Trent Alexander-Arnold.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *