Erling Haaland werd onlangs geïnterviewd door GQ Magazine

De huidige topscorer van de Premier League, Erling Haaland, werd onlangs geïnterviewd door GQ Magazine. Daarin onthulde hij zijn bewondering voor Real Madrid-spits Karim Benzema, hoe meditatie zijn mentaliteit helpt en wat precies het belangrijkste is in het leven.
De Manchester City-spits, die is uitgegroeid tot een van ’s werelds beste spitsen, heeft dat deels te danken aan Man United-legende Ole Gunnar Solskjaer. Erling Haaland heeft Ole Gunnar Solskjaer gecrediteerd voor het helpen ontwikkelen van zijn kopwerk, nadat hij op dat gebied tekortschoot voordat hij onder zijn Noorse collega speelde. “Hij [Solskjaer] heeft een enorme invloed op mijn leven gehad, zowel als persoon als trainer”, vertelde Haaland in september 2019 aan TV2. “Hij won de Champions League en was een ongelooflijk goede speler. Hij heeft me veel geleerd.”
Zoals ze over hem praten, zou je denken dat hij een oud wijvenverhaal is. Een schepsel uit de folklore, een beest uit de diepte. Ze noemen hem “een monster” (voormalig Arsenal manager Arsene Wenger), een “natuurkracht” (Liverpool manager Jurgen Klopp), een “freak” (voormalig speler en manager Paul Dickov).
Hoewel Haaland hard op weg is om een van ’s werelds grootste voorwaartsen te worden, wil hij toch zijn bewondering uitspreken voor degenen die vóór hem op het toneel verschenen. De Noorse sterspeler is klaar om deze vorm aan te houden en veel clubs hebben moeite om de 22-jarige op afstand te houden. Voetbal, weet Haaland, is een spel dat niet alleen op het veld wordt gespeeld, maar ook in de geest.
De derby was de derde wedstrijd op rij waarin Haaland niet scoorde voor City, de langste puntloze reeks die hij heeft gehad voor de club. Als hij donderdag tegen Spurs opnieuw niet scoort, is het de eerste keer dat hij in vier opeenvolgende wedstrijden niet scoort sinds april 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *