Haaland is een verzamelaar van luxe horloges

Erling Haaland is een van de meest veelbelovende jonge voetballers ter wereld. Hij heeft de aandacht getrokken van zowel fans als analisten met zijn uitzonderlijke prestaties op het veld. Buiten het veld heeft Haaland echter een minder bekende hobby die steeds populairder is geworden onder zijn fans. Hij is een verzamelaar van luxe horloges en zijn collectie is miljoenen dollars waard.
Haalands liefde voor horloges begon toen hij nog een kind was, en hij zag zijn vader een duur horloge dragen. Sindsdien is hij gefascineerd door het vakmanschap en de precisie waarmee luxe horloges worden gemaakt. Haaland staat bekend om zijn nauwgezette aandacht voor detail op het veld, en deze eigenschap strekt zich ook uit tot zijn hobby.
Door de jaren heen heeft Haaland een indrukwekkende collectie horloges verzameld van enkele van de meest prestigieuze merken ter wereld, waaronder Patek Philippe, Rolex, Audemars Piguet en Richard Mille. Zijn collectie omvat enkele van de zeldzaamste en duurste horloges ter wereld. Zo bezit hij een Patek Philippe Nautilus 5711 in roségoud, een van de meest gewilde horloges van verzamelaars. Hij heeft ook een Richard Mille RM 011 Felipe Massa Flyback chronograaf, die wordt gewaardeerd op meer dan $ 200.000.
Haalands passie voor horloges beperkt zich niet alleen tot het verzamelen ervan. Hij staat ook bekend om zijn kennis van de fijne kneepjes van het horlogemaken en de geschiedenis van luxe horlogemerken. In een interview met het tijdschrift GQ sprak hij over zijn interesse in horloges en hoe hij het leuk vindt om de geschiedenis van elk merk en model te onderzoeken.
Haalands liefde voor horloges heeft ook de aandacht getrokken van luxe horlogemerken, die met hem zijn gaan samenwerken. In 2021 tekende hij een goedkeuringsovereenkomst met het luxe horlogemerk Hublot en werd hij hun merkambassadeur. In deze rol zal hij het merk en zijn horloges promoten via verschillende marketingcampagnes en evenementen.
Haalands liefde voor horloges heeft ook zijn modekeuzes beïnvloed. Hij wordt vaak gezien met een luxe horloge bij zijn casual en formele outfits. Hij is een stijlicoon geworden onder zijn fans, die naar hem opkijken voor mode-inspiratie.
Kortom, Haalands hobby van het verzamelen van luxe horloges is een belangrijk onderdeel van zijn identiteit geworden. Zijn passie voor horloges is een weerspiegeling van zijn liefde voor precisie, vakmanschap en aandacht voor detail. Zijn collectie horloges is niet alleen een statussymbool, maar ook een bewijs van zijn kennis en waardering van de geschiedenis en kunstzinnigheid van luxe uurwerken. Zijn samenwerking met Hublot heeft ook geholpen om het profiel van zijn hobby te vergroten, en hij wordt nu beschouwd als een van de meest prominente horlogeverzamelaars onder voetballers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *