Haaland verhuist mogelijk snel van de Etihad

Erling Haaland is een van de meest besproken voetballers in 2022. Zijn talent en doelpuntenmakerscapaciteiten hebben veel fans zijn lof laten zingen. Hij speelt momenteel als spits voor Manchester City.
De vader van Haaland heeft opnieuw laten doorschemeren dat de spits van Man City in de nabije toekomst wellicht zal verhuizen van de Etihad. De productieve Noor is in uitstekende vorm sinds hij in de zomer Borussia Dortmund verruilde voor het Etihad Stadium voor een spotprijs van 52 miljoen pond. Voor de WK-pauze had de Noorse spits maar liefst 23 doelpunten gemaakt in slechts 18 wedstrijden voor City.
Via DAZN zei Alfie: “Mijn indruk is dat [Erling] wil bewijzen dat hij in elke topcompetitie kan winnen. Hij bracht tweeënhalf jaar door in Duitsland en zou zoiets in de toekomst kunnen doen.”
Haaland heeft de afgelopen maand kunnen uitrusten nadat Noorwegen zich niet had gekwalificeerd voor het WK. De topspits heeft een vijfjarig contract getekend bij City, maar dat bevat naar verluidt breekclausules.
Alfie had eerder onthuld dat zijn zoon tussen de vijf beste Europese competities zou kunnen stuiteren door tweeënhalf jaar in elke competitie te spelen. Hij speelde precies die periode in de Bundesliga en een herhaling daarvan zou Haaland in 2025 een nieuwe kans geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *