Real Madrid toont minder interesse in Haaland

Real Madrid heeft naar verluidt zijn interesse in Manchester City’s sterspits Erling Haaland afgezwakt, nu de Noorse spits een sprankelende start van het seizoen heeft gemaakt.
Erling Haaland heeft zich gevestigd als een van de beste spitsen in het spel sinds hij drie jaar geleden opkwam bij Red Bull Salzburg. Na een briljante start van het seizoen 2019/20 kwam de 22-jarige bij Borussia Dortmund terecht. En na 30 maanden bij de Bundesliga, kwam hij afgelopen zomer bij Manchester City terecht.
Hoewel hij pas zes maanden geleden bij de Citizens kwam, werd de 22-jarige al in verband gebracht met een toekomstige overstap, temidden van interesse van Real Madrid en Barcelona.
Volgens Sport hebben de Europese kampioenen hun interesse in de Man City-spits echter bekoeld na de ondertekening van de Braziliaanse jongeling Endrick. Real Madrid was niet de enige Europese topclub die interesse toonde in Endrick. Paris Saint-Germain, Chelsea en Barcelona probeerden ook de Braziliaanse spits te contracteren, maar Los Blancos wonnen de race om zijn diensten.
Hoewel het nog maar de vraag is hoe lang Haaland bij City zal blijven, lijkt het erop dat hij zich niet snel bij Madrid zal aansluiten. Ondertussen zal de Noorse international in 2024 beschikbaar zijn voor ongeveer 180 miljoen euro, wat slechts enkele clubs zich kunnen veroorloven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *